Merkur ponovo kreće retrogradno: Šta ovaj period znači za vaš znak

Vreme kad Merkur krene retrogradno je vrlo važno, jer u astrologiji Merkur predstavlja čoveka, onaj umni deo svih nas koji razmišlja, komunicira i donosi odluke, a retrogradnost označava vraćanje unazad, grešku i promašaj.

Merkur će izazvati astrološki, drugi po redu put ove godine. Kao i obično, možete predvideti nesporazume, tehnološke greške i kašnjenja u putovanju.

Merkur se kreće retrogradno u Blizancima, u prvoj polovini svog kretanja. Drugu polovinu ovog tranzita provešće u Biku, donoseći malo tvrdoglavosti u našu ljubav i karijeru.

Saznajte kakve promene očekuju vaš horoskopski znak.

Ovan
Dobro razmislite o tome kako komunicirate s ljudima u vašoj blizini. Ukoliko želite da imate dobre odnose, važno je da naučite da slušate svog sagovornika.

Uskoro vas očekuje težak razgvor, pa bi trebalo da pripazite šta ćete i kako reći. Ako je moguće odložite putovanja i eventualne selidbe.

Bik
Imate puno nedovršenih poslova koje morate da rešite. Ovaj retrogradni Merkur skrenuće vam pažnju na stvari koje ste tugo skrivali "pod tepihom", a koje bi trebalo da rešite i to što pre.

Iako će ovo biti vrlo izazovno za vas, kada sve završite, imaćete dobar osećaj i bićete ponosni na sebe. Budite pažljivi kada su finansije u pitanju, pomno planirajte potrošnju.

Blizanci
Merkur je vaš vladar, pa ćete uvek osećati njegove učinke. Vaš um je pun ideja, ali pod ovom energijom od vas se traži da usporite i razjasnite šta stvarno želite od života.

Rak
Merkur će vam otkriti neke iznenađujuće informacije koje su duboko skrivene u vašoj podsvesti ili od nekoga ko vam je veoma blizak.

Vaša intuicija će takođe biti znatno pojačana tokom ovog perioda, stoga verujte svojim osećajima kada se pojave.

Razmislite o svom ljubavnom životu, možda je vreme za promene.

Lav
Ukoliko vam se učini da vam neke osobe daju lažne informacije, obratite pažnju na njih. Budite oprezni i pokušajte da izbegnete nagle reakcije.

Pazite na ono što obećavate drugima ili na poslove i projekte koje treba da preuzmete, jer će vam biti teže i napornije nego što to mislite.

Devica
Device su uvek usko povezane sa Merkurovim retrogradnim kretanjem. U ovom periodu bi trebalo da na radnom mestu postavite svoje granice.

Ako morate da rešite sukob ili je reč o poslovnom ugovoru - budite strpljivi i držite se svog plana.

Bolje se brinite o sebi, svom telu i mentalnom zdravlju.

Vaga
Iskoristite ovo vreme i razmišljajte o svemu što ste do sada naučili. Provedite neko vreme u tišini i dajte sebi vremena da dobro razmislite o svakom narednom koraku i prioritetima.

Škorpija
Obratite pažnju na svoje snove i tihi glas svoje podsvesti tokom ovog retrogradnog Merkura. Možda ćete se morati povući i ući duboko unutar sebe.

Ovo mirno vreme razmišljanja biće dobro za vašu dušu i pomoći će vam da odredite kako se zaista osećate.

Strelac
U ovom periodu naučićete kako treba da organizujete stvari u svom životu. Nije vaš posao da raščišćavate tuđi nerad, ali u ovom trenutku ćete to morati da radite.

Ali, posle nekog vremena postavite svoje granice. Uskoro će nastupiti turbulentan perido kada su u pitanju vaše emocije, pa budite spremni na to.

Jarac
Dobro se osećate i na sebe stavljate više tereta nego što zapravo možete da ponesete. Ukoliko imate zdravstvene, porodične ili ljubavne probleme, iskoristite ovaj period i rešite ih.

Najvažanije je da u ovom periodu izbegnete rasprave i sukobe.

Vodolija
Možda ćete morati da se osvrnete na odnose iz prošlosti i pozabavite se obrascima za koje se čini da se iznova ponavljalju.

Ukoliko vam se javi stara ljubav, u redu da postavite granice i kažete joj "ne". Iz ovoga ćete nešto naučiti i nastaviti dalje.

Okrenite se sebi i vodite računa o svom duhovnom stanju.

Ribe
Ribe će se u ovom periodu odaljiti od nekih osoba iz bliskog okruženja. Astrolozi savetuju da ne planirate ništa značajno i veliko dok traje retrogradni Merkur.

Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.