3 znaka Zodijaka čija prijateljstva mogu da se raspadnu u martu: Merkur i Mesec ih izazivaju

Kada je Merkur u kvadratu sa Mesecom, na Zemlji dolazi do pojačane svesnosti i otkrivanja istina koje su bile skrivene od nas, tvrde astrolozi.

Ovaj aspekt podstiče nas da preispitamo neke odnose i da ih promenimo, a prilika se ukazuje već od danas, kada Mesec i Merkur na nebu formiraju ovaj izazovan aspekt.

Prijateljstva su ugrožena tokom Merkurovog kvadrata na Mesecu, što implicira da će one prethodno sakrivene stvari početi da isplivavaju u nekoj drugoj formi i da se pojavljuju pred nama.

Ono što smo mislili o određenim prijateljima može biti potpuno drugačije. Pokazaće se da neki od njih nisu bili oni za koje smo verovali da jesu.

Otkrićemo da su neki nama bliski prijatelji zapravo lažni, koristoljubivi ili da su nas prevarili.

Merkur u kvadratu sa Mesecom nam daje okosnicu da se ne samo suprotstavimo ovim lažnim prijateljima, već i da u potpunosti prekinemo naše odnose sa njima.

Tri horoskopska znaka biće posebno izložena ovom izazovu i spoznaji.

1. Ovan
Možda ne želite da priznate sebi ovo, ali već duže vreme se borite sa svojim osećajem da vam je pred vratima "izdaja" bliskog prijatelja.

Ovaj aspekt donosi vam definitivni razlaz sa tim prijateljem, sa kojim slobodno možete da se pozdravite za ceo život.

Suočite se s tim, ovo prijateljstvo je bilo zasnovano na nepoverenju i izazovima, nezadovoljstvo je tinjalo, a sada će eskalirati. Vreme je za rastanak.

2. Blizanci
Jedan od razloga zašto se spremate da prekinete prijateljstvo je taj što, iskreno, više ne podnosite neku osobu. Kao da vam je oboma bio potreban dobar izgovor da potrajete, očigledno je da je kraj pred vratima.

Varnice će sevati na sve strane i vi obostrano želite da se ovaj odnos završi.

Ovo prijateljstvo se, od nekada obećavajućeg, pretvorilo u neprijateljstvo, postalo dosadno, naporno i besmisleno. Zašto se uopšte trudite da ga održavate u životu?

3. Rak
Prekinućete prijateljstvo jer više ne verujete osobi sa kojom ste bili prijatelj. Osećete da vas je izdala, zloupotrebila vašu iskrenost i emocije.

Rakovi su osećajni, verni i odani i kao prijatelji i veoma teško podnose ako ih neko izda ili izigra njihovo povrenje. To vam se upravo desilo sa jednim prijateljem i vreme je da iz tog odnosa izađete, kako više ne biste patili.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.