MLAD MESEC U ŠKORPIJI, A MARS JAČI NEGO IKAD: Počinje haos, ova 4 znaka moraju posebno da se paze

Vladavina Škorpije je vreme promene, transformacije, ali i eliminacije i ponovnog rađanja. Kad danas počne i mlad Mesec u ovom znaku, počinje i novi lunarni ciklus koji će otvoriti sve ove teme.

Dva velika lunara, Sunce i Mesec, u znaku Škorpije aktiviraće Mars, bog rata, pa će biti probuđene i energije akcije, ali i agresije. I on je u tom znaku, čiji je prirodni vladar. Sve što danas započnemo razvijaće se sve do maja 2022. godine kada će u Škorpiji biti pun Mesec. Za sledeća četiri znaka najavljuju se posebne promene...

BIK

Niste bili zadovoljni okruženjem na poslu, naročito u poslednje vreme, a sada se formira i jedan izazovan aspekt u vašoj kući karijere. Shvatite to kao novu šansu, mogućnost za drugačiji pravac razvoja, možda čak i više u skladu sa vašim unutrašnjim vrednostima.

LAV

Počinje vreme transformacija u domu, možda i preseljenja ili renoviranja. Mogući su jaki stresovi, naročito ako sebi nametnete neke nerealne rokove. Sa druge strane, za mnoge pripadnike znaka otvara se portal dobre energije za isceljenje porodičnih emocionalnih rana.

ŠKORPIJA

Vreme je da otpustite sve što vas zadržava u prošlosti i počnete da radite na onome što je vaša prava priroda. Niste više dete koje muče porodične traume, sada ste odrasla osoba koja vodi samostalno svoj život. Tako shvatite i turbulentni period koji počinje danas.

VODOLIJA

Potresi u polju karijere omogućiće vam da izađete na drugi put i počnete da radite ono što istinski želite. Ne dozvolite da vam drugi upravljaju emocijama, posvetite se ličnom rastu i odaberite neki program za samopomoć u pogledu jačanja samopouzdanja. Mnogi od njih su na Internetu, potpuno besplatni.

izvor:lepaisrecna.mondo.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.