Znakovi koji uopšte nemaju smisla za humor Znakovi koji uopšte nemaju smisla za humor FOTO: Shutterstock

Znakovi koji uopšte nemaju smisla za humor

Ne rađamo se svi sa dobrim smislom za humor, štaviše mnogi uopšte nemaju smisla za humor, iako misle da ga imaju.

Ako veruje astrologiji, smisao za humor uveliko zavisi i od horoskopskog znaka u kom je osoba rođena, a ovih šest znakova izdvaja se među onima čije šale jednostavno ni ne mogu da se nazovu šalama, piše "YourTango".

Rak

Rak sve shvata previše ozbiljno i postavlja se previše zrelo u svakoj situaciji. Život ponekad zahteva ozbiljnost, ali ako ne možete da se nasmejeti, barem ponekad, život će vam biti totalna dosada i svi će da vas smatraju totalnom dosadom.

Škorpija

Škorpija će tu i tamo pokušati da baci neku šalu, ali tu šalu skoro niko neće razumeti jer se sa Škorpijama nikad ne zna šta zapravo misle. Da li su ozbiljni ili ne? Njihove šale često zvuče kao uvrede i mogu da povrede druge.

Strelac

Strelci će se šaliti kako bi privukli pažnju, ali neće dva puta razmisliti pre nego što nešto izgovore. Kao i u slučaju Škorpije, njihovi pokušaji smisla za humor često zvuče kao nešto sasvim drugo.

Jarac

Jarčevi su hladni baš kao i mesec u kojem su rođeni, a to važi i za njihov smisao za humor. Ne vole previše da se zabavljaju, tako da, čak i kad se našale, ljudi misle da su ozbiljni.

Devica

Device su previše fokusirane na druge aspekte života da bi ih zanimao smisao za humor. Do toga im jednostavno nije stalo. Ne shvataju šale niti vole da ih zbijaju. Jednostavno to nije za njih.

Ovan

Ovnovi su jako tvrdoglavi i jako često ne znaju da prime šalu, pogotovo na svoj račun. Sve shvataju previše ozbiljno i teško da ćete od njih čuti da se smeju tuđim šalama.

Izvor: direktno.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...