Najčudniji horoskopski znak Najčudniji horoskopski znak

Najčudniji horoskopski znak

Deluju jako hladno, neuklopljeno i emotivno nedostupno, a baš to je razlog što ih drugi doživljavaju kao čudake.

Rođeni u znaku Jarca su često neshvatljivi svetu oko sebe zbog jedinstvene hladnoće i rezervisanosti u odnosu na druge, odsustva reakcije i imunosti čak i na najdramatičnije životne situacije.

Ljudi u njihovoj blizini uglavnom ostanu zatečeni njihovom pribranošću i hladnoćom, zbog čega ih smatraju čudnim, piše Index.

S druge strane, kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Saturn je njegova vladajuća planeta, poznata po zabranama i ograničenjima, te Jarca čini vrlo ozbiljnim i praktičnim horoskopskim znakom koji voli da živi na najkonvencionalniji način. Opterećen je sigurnošću i majstor samokontrole, a neće se libiti da pred vas isporuči čitav niz dokaza da je samo on u pravu. Uvek.

A koliko god on vama čudno delovao, vaše ponašanje će za njega verovatno biti još manje “normalno”.

Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove vrednosti. Ipak, oni koji uspeju da dopru do Jarca, shvatiće da se u njima krije mnogo zabave, humora i emocija.

Osim Jarca, za čudake među znakovima Zodijaka važe i Vodolija i Ribe.

Izvor: nova.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...