Četiri horoskopska znaka koje je najteže osvojiti

Astrolozi smatraju da pojedini znakovi Zodijaka tačno znaju šta žele i neće pristati na manje, pa su najveći izazov za one koji traže novu ljubav.

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde? Jednostavno, nikada nećete učiniti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite samo najbolje, a ako ne odgovaraju nijednom standardu, to će biti kraj za vas. U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak, prenosi Pinkvila.

Ako ste se pronašli u ovom uvodu, proverite jeste li zaista među onima jako izbirljivima kada je u pitanju ljubav.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijumima idealnog partnera. I kad pronađu savršenu osobu, potrudiće se kako bi to uspelo.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni što se tiče romantike. Stoga je pomalo teško poverovati, ali Škorpije imaju neverovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati na manje.

Strelac

Strelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira ljubavnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i drže je se stalno. Nikad neće pristati na manje, čak i ako to znači da dugo budu sami.

Jarac

Jarac ima listu osobina koje želi kod svog partnera. Siguran je i pouzdan, od onih kojima se zapravo ne žuri da pronađu srodnu dušu. Stoga Jarac može lako da pričeka osobu koja bi odgovarala njegovim nerealno visokim zahtevima.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...