Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak Foto: Shutterstock

Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak

Brak nije za svakoga. Neke ljude ideja o celoživotnoj obavezi itekako plaši, a ako je verovati astrolozima, horoskopski znak bi vam mogao otkriti koji su to ljudi.

Blizanci

Blizance bi mogla zabrinuti ideja da će se njihovi osećaji prema voljenoj osobi promeniti nakon što stupe u brak pa im je draže jednostavno da izbegnu tu temu. Ponekad pomisle da bi brak mogao biti zabavan, ali se onda opet predomisle.

Svesni su da s njima nije lako živeti pa se brinu da bi brak mogao završiti razvodom. Ovo bi se moglo promeniti jedino ako se baš jako zaljube u nekoga.

Strelac

Strelcima je teško zamisliti se u braku jer podrazumevaju da će tako izgubiti svoju slobodu. Oni su jako nezavisne osobe i zato preferiraju opuštene veze, čak bi ih i ideja o ozbiljnoj vezi mogla preplašiti.

Strelci se vole fokusirati na sebe i svoje potrebe, posebno dok su mladi. Eventualno bi se mogli pristati smiriti kasnije u životu, kad nakupe dovoljno iskustava o kojima mogu pričati.

Vodolija

Vodolijama se ne sviđa ideja braka jer ne žele da završe slomljenog srca. Teško im je potpuno da se otvore drugoj osobi i ponekad se brinu da nikad neće pronaći nekoga ko će ih razumeti.

Takođe su nezavisni i draže im je da se brinu se samo o sebi i svojim potrebama.

Izvor: direktno.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...