Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima? Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima?

Ovi znakovi daju najbolje savete: Da li ste među njima?

Često nam je potrebna "pomoć prijatelja" kada u vezi negde zapne, i to je sasvim normalno. Evo koji znaci daju najbolje ljubavne savete.

Ribe

Ribe vam baš mogu pomoći svojim savetima, bilo da su u pitanju osećanja prema bivšem ili sadašnjem partneru. S obzirom na to da su vodeni znak, dobro znaju kako je to kada nas emocije preplave. Oslanjajući se na intuiciju, ponudiće vam nekoliko rešenja koja možete da probate kada se nađete u problemu, piše "Pinkvilla".

Strelac

Strelci nisu baš poznati po tome što važnosti pridaju osećanjima. Međutim, oni su jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova, pa zato možete biti sigurni da će vam reći šta misle. Ako smatraju da vam je potreban odmor od partnera, ili čak raskid, neće oklevati da vam to i kažu.


Devica

Device su odlični savetnici - ne samo u vezi sa ljubavlju. Bilo da je u pitanju ljubavna, životna ili poslovna odluka, tu su za vas. Obratiće pažnju na svaki detalj koji im ispričate, i znajte da će pomno "čitati između redova". Uvek je važno kada neko sa strane ume da sagleda situaciju, a to je slučaj sa njima.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.