nedelja, 05 februar 2023 08:12

U Apatinu vetar srušio banderu i dva drveta

 

Jak vetar, koji od noćas duva na području naše opštine, u momentima i preko 70 km na sat, srušio je banderu na putu ka marini i dva drveta u gradu što je izazvalo probleme u saobraćaju i dovelo do njegovog prekida u pojedinim ulicama.

Nezvanično saznajemo, vozači koji su naišli neposredno posle pada bandere su se odmah organizovali, pomerili je sa puta i time ga ponovo osposobili za saobraćaj.

Policija je odmah obezbedila sva problematična mesta, a komunalne ekipe odmah izašle na teren kako bi što pre uklonili palo drveće i uspostavili normalan saobraćaj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.