petak, 03 februar 2023 06:05

Vizitorski centar i novih 50 vezova u apatinskoj marini za bolji turistički potencijal

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar turizma i omladine Husein Memić održali su danas sastanak sa predstavnicima lokalnih samouprava Novog Sada, Apatina, Sombora, Bača, Bačke Palanke, Beočina, Inđije, Bele Crkve i Kovina sa idejom da se što bolje iskoriste turistički potencijali gradova koji imaju izlaz na reku.

Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać je kao prioritet istakla izgradnju vizitorskog centra na prostoru nekadašnje „Harčaš“ čarde, kao i proširenje apatinske „Marine“ za novih 50 vezova.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.