utorak, 31 januar 2023 06:55

Prijem rukometaša Predraga Vejina u opštini Apatin

Rukomet u Apatinu ima dugačku i uspešnu tradiciju, a da tako ostane i danas, potrudio se naš sugrađanin Predrag Vejin nastupajući za reprezentaciju Srbije na upravo završenom svetskom prvenstvu koje se održavalo u Poljskoj i Švedskoj.

O utiscima sa i van terena, kao i podršci koju je dobijao iz svog Apatina, Predrag je danas na prijemu kod predsednice naše opštine Dubravke Korać razgovarao sa predstavnicima lokalnih medija.

Ogromna privilegija i čast bila mi je da mogu reprezentovati državu koju jako volim, kao i grad za koji sam jako vezan. Ovde sam ponikao, napravio prve rukometne korake, obrazovao se i edukovao u svakom smislu, rekao je Predrag Vejin

Vejin je istakao i da je jako sam srećan i ponosan što je sve to krunisao igrajući na svetskoj rukometnoj smotri, te rekao da će pamtiti sve po dobru uprkos povredi koja ga je zadesila.

Ostaće mi za ceo život urezana ta slika intoniranja himne, pevanja Bože pravde, reprezentovanja zemlje i pre svega bih se zahvalio opštini Apatin na ogromnoj podršci tokom turnira, pre prvenstva, hvala predsednici na ovom pozivu, ogromno hvala na bilbordima. Ta podrška koju sam dobijao bila je neverovatna i mislim da sam bio najmotivisaniji igrač u celoj reprezentaciji, poručio je naš rukometaš.

Što se povrede tiče, Vejin je rekao da oporavak ide po planu, te da će ga ljubitelji rukometa ponovo moći videti na terenu za 4 do 5 nedelja, kao i da se nada pozivu reprezentacije i za naredna takmičenja.

Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać se zahvalila Predragu Vejinu što je našao vremena da poseti svoju opštinu, a zatim mu i čestitala na izuzetnom rezultatu, nastupu za seniorsku rukometnu reprezentaciju.

Hoću da kažem u ime svih Apatinaca da smo mi ponosni na tvoj nastup, ponosni smo na to kako uopšte reprezentuješ našu opštinu i ponosni smo na to kakav si primer mladim ljudima i deci ovde u Apatinu, pre svega kao mlad čovek koji se bavi sportom i koji je potpuno okrenut zdravom načinu života. Uvek ćeš imati podršku svoje opštine, a ja ti želim što brži oporavak od povrede i nadam se da ćeš biti spreman za neka naredna okupljanja reprezentacije, poručila je Dubravka Korać.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.