Snimak sigurnosne kamere upućuje na najgore - Potraga za nestalom Apatinkom nastavljena na Dunavu Snimak sigurnosne kamere upućuje na najgore - Potraga za nestalom Apatinkom nastavljena na Dunavu
petak, 27 januar 2023 06:02

Snimak sigurnosne kamere upućuje na najgore - Potraga za nestalom Apatinkom nastavljena na Dunavu

Pre tri dana iz porodične kuće u ulici Dimitrija Tucovića u Apatinu nestala je 75-godišnja M.R. za koju se sumnja da je izvršila samoubistvo.

Prema najnovijim informacijama, nesretnu ženu su snimile sigurnosne kamere dok prelazi ogradu putničkog pristaništa i odlazi mostom ka pontonu i vodi. Pronađene stvari, garderoba koje je ostavila pre silaska, odgovaraju onima koje je prethodno imala na sebi.

Time je potraga za nesrećnom ženom fokusirana na okolinu pristaništa, Dunav i njegovo priobalјe. Na terenu su angažovani policijski službenici PS Apatin, a apel je upućen i ribolovačkim udruženjima, lovcima da posebno obrate pažnju na ovo područje potrage.

Podsećamo, nestanak M.R prijavila je podstanarka koja je u ponedelјak 23. januara u kući nesrećne žene pronašla oproštajno pismo. U njemu je između ostalog, napisala da je “otišla na Dunav, da se utopi”.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.