sreda, 25 januar 2023 07:02

Delegacija iz Mohača posetila opštinu Apatin

Gradonačelnik Mohača Gábor Pávkovics, ispred delegacije među kojima su bili i predstavnici srpske zajednice ovog grada u Mađarskoj, posetio je danas našu opštinu gde ih je u „Plavoj“ Sali ugostila predsednica opštine Apatin Dubravka Korać sa svojim saradnicima.

Mohač i Apatin su relativno blizu jedan drugog, povezuje ih reka Dunav i slični su po veličini. Cilj posete je bio upoznavanje sa potencijalima predstavnika dva grada, čija sličnost se ogleda kako geografski, tako i istorijski.

Direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović je goste kroz pripremljenu prezentaciju upoznao sa turističkim potencijale naše opštine, dok su nešto kasnije iste zajedno i obišli. Uzvratna poseta predstavnika naše opštine Mohaču se očekuje na proleće, a ideja je da se nakon upoznavanja sa potencijalim, dva grada u budućnosti zajednički sarađuju i učestvuju u međunarodnim projektima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.