nedelja, 08 januar 2023 05:20

Leš životinјe za koji se mislilo da je crni panter pripada porodici vidri

Jutros kada je išao po Badnjak u prigrevačku šumu, Nedelјko Marinković je naišao na životinju koja je na sebi imala vidlјive sveže rane. Obzirom da je još uvek bio mrak, Pomalo u šoku, Nedelјko u prvi mah nije bio siguran koja životinja je u pitanju, pa se Apatinom proneo glas da je u pitanju odbegli panter za kojim se traga. Međutim, vrlo brzo se ispostavilo da je u pitanju životinja iz porodice vidri, pa je nagađanje pojedinaca da je ubijena opasna divlјa mačka ubrzo demantovano.

Na telu ubijene životinje dugačke preko jedan metar i teške četiri do pet kilograma vidlјive su povrede i sveža krv, a policija je izašla na lice mesta i obavlјa uviđaj koji bi trebao da utvrdi na koji način je životinja stradala. Obzirom da je nađena na izlazu iz Apatina prema Prigrevici i to u blizini prometnog kolovoza, ne isklјučuje se mogućnost da je neko automobilom naleteo na nju.

Izvor: Radio Dunav

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.