Apatinski pecaroši upecali soma teškog 51 kg i dugačkog 1,7 metara (FOTO) Apatinski pecaroši upecali soma teškog 51 kg i dugačkog 1,7 metara
petak, 30 decembar 2022 06:59

Apatinski pecaroši upecali soma teškog 51 kg i dugačkog 1,7 metara (FOTO)

Apatinski ribolovci Željko Martinović Žak i Bojan Solać, danas su na potezu “Lavač”, 10 kilometara nizvodno od Apatina upecali soma kapitalca teškog 51 kg i dugačkog 1.7 metra.

Som je upecan na varalicu “Glavinjaru” težine 100 grama, a pre nego što je izvučen iz vode, borba je trajala oko 20 minuta.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.