Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Audi“ Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Aud
četvrtak, 29 decembar 2022 07:13

Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Audi“

U Apatinu prethodne noći, oko tri sata iza ponoći, u prolazu kod objekta bivše Direkcije za izgradnju, zapalio se parkirani automobil marke „volvo“, norveških registarskih oznaka. Na automobilu je izgoreo ceo prednji kraj vozila.

U ovom požaru oštećen je još jedan automobil, „audi Q5“, somborskih tablica, koji je bio parkiran pored izgorelog „volva“. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je lokalizovan i sprečeno je njegovo dalje širenje.

Da li je u pitanju samozapaljivanje elektroinstalacija, kako se pretpostavlja, utvrdiće istraga.

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.