Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Audi“ Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Aud
četvrtak, 29 decembar 2022 07:13

Izgoreo parkiran „Volvo“, oštećen i susedni „Audi“

U Apatinu prethodne noći, oko tri sata iza ponoći, u prolazu kod objekta bivše Direkcije za izgradnju, zapalio se parkirani automobil marke „volvo“, norveških registarskih oznaka. Na automobilu je izgoreo ceo prednji kraj vozila.

U ovom požaru oštećen je još jedan automobil, „audi Q5“, somborskih tablica, koji je bio parkiran pored izgorelog „volva“. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je lokalizovan i sprečeno je njegovo dalje širenje.

Da li je u pitanju samozapaljivanje elektroinstalacija, kako se pretpostavlja, utvrdiće istraga.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici pregledali podatke 99 miliona vakcinisanih protiv korona virusa i napravili listu nuspojava i neželjenih reakci...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.