Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince
utorak, 20 decembar 2022 07:31

Novogodišnјi koncert apatinskih mažoretkinјa i gostiju oduševio Apatince

Kulturno Umetničko Društvo “Mažoretkinje iz Apatina” održalo je proteklog vikenda “Humanitarni novogodišnji koncert” u Velikoj sali apatinskog Doma kulture. Za radio Dunav je govorila Mirjana Lazić, predsednica apatinskih mažoretkinja.

-Ove godine održavamo Novogodišnji koncert, drugi po redu, s tim što je razlika u tome da je ove godine, koncert humanitarnog karaktera, sredstva su namenjena Udruženju dobročinitelјa “Mali princ” Apatin. Pored dece iz “Malog princa” tu je i Kalina Došen, Plesni klub “Ronda” Sombor, nadam se da ćemo uživati svi zajedno, želјa mi je da nam ovo postane tradicija, rekla je Mirjana povodom događaja.

Predsednica KUD-a “Mažoretkinje iz Apatina” pozvala je sugrađane da i ubuduće prate njihov rad, uz lepe Novogodišnje želјe.

Pred punom salom apatinskog Doma kulture, nizali su se odlični nastupi mališana, ali i članova Plesnog kluba “Ronda”.

Događaj su otvorila deca iz Udruženja dobročinitelјa “Mali princ”, oduševivši nastupom prisutne u sali, a osim njih, nastupili su juniori i kadeti, kao i najmlađa grupa apatinskih mažoretkinja “Zvezdice”, prikazavši “Božićnu koreografiju”.

Na koncertu su nastupili i članovi plesnog kluba “Ronda” Sombor, mlada sugrađanka Kalina Došen, članica kluba “Figura” iz Sombora i pevačica Zorana Mrđa sa pratnjom.

Publika je sve vreme aktivno učestvovala, pevušeći ili dajući gromoglasnim aplauzom podstrek učesnicima Novogodišnjeg humanitarnog koncerta.

Na ovom humanitarnom koncertu, kako su na svom fejsbuk profilu naveli iz Udruženja dobročinitelјa “Mali princ” Apatin, prikuplјeno je 21.740,00 za potrebe udruženja, osim ovog podatka stoji i Novogodišnja čestitka.
“Mali prinčevi i princeze od srca vam žele sve najlepše za predstojeće praznike.”

Izvor: Radio Dunav

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.