OPŠTINA APATIN SUFINANSIRA SEDSTVA ZA NABAVKU KOTLOVA NA GAS I BIOMASU ZA PORODIČNE KUĆE OPŠTINA APATIN SUFINANSIRA SEDSTVA ZA NABAVKU KOTLOVA NA GAS I BIOMASU ZA PORODIČNE KUĆE
subota, 29 oktobar 2022 07:22

OPŠTINA APATIN SUFINANSIRA SEDSTVA ZA NABAVKU KOTLOVA NA GAS I BIOMASU ZA PORODIČNE KUĆE

Opština Apatin raspisala je konurs za nabavku novih kotlova na gas i biomasu. Sredstva u iznosu od 5 miliona su obezbeđena od Ministarstva za zaštitu životne sredine, dok će preostala sredstva biti obezbeđena iz budžeta opštine.

Potrebna dokumentacija, kao i uslovi konkursa se mogu pročitati OVDE.

Maksimalno učešće opštine za nabavku kotlova na prirodni gas za porodične kuće je do 150 hiljada sa pdv, odnosno 80% ukupne vrednosti sa pdv, a planirana sredstva su 3.5 miliona dinara. Kada su u pitanju kotlovi na biomasu, maksimalno učešće opštine je do 200 hiljada sa pdv, odnosno 80% ukupne vrednosti kotla sa pdv, a planirana sredstva su 3.3 miliona dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.