ODRŽANA EDUKATIVNA PREDSTAVA O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA ZA OSNOVCE ODRŽANA EDUKATIVNA PREDSTAVA O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA ZA OSNOVCE
četvrtak, 20 oktobar 2022 05:49

ODRŽANA EDUKATIVNA PREDSTAVA O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA ZA OSNOVCE

Predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja u saradnji sa lokalnim savetom za bezbednost saobraćaja u Apatinu, realizovali su danas predstavu „Pažljivkova pravila u saobraćaju“.

Kroz pesmu i igru, a kako to deca najviše i vole, Pažljivko je učio mališane kako da se ponašaju u saobraćaju.

Poruka predstave “Svi smo mi Pažljivko” je da se sva deca osamostale u saobraćaju, da budu bezbedna na putu od škole do kuće i u svakodnevnim situacijama.

Predstavi u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin je prisustvovalo preko 200 đaka prvaka sa cele teritorije Opštine Apatin.

Na kraju edukativne predstave, svako dete je dobilo poklon u vidu promotivno edukativnih materijala čija je osnovna uloga da poveća vidljivost dece u saobraćaju.

Agencije će i u buduće nastaviti sa svojim preventivno-promotivnim aktivnostima, a sve u cilju povećanja bezbednosti kako dece tako i ostalih kategorija učesnika u saobraćaju.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.