DEČIJA PIJACA I SAJAM SPORTA NA APATINSKOM ŠETALIŠTU DEČIJA PIJACA I SAJAM SPORTA NA APATINSKOM ŠETALIŠTU
petak, 07 oktobar 2022 06:45

DEČIJA PIJACA I SAJAM SPORTA NA APATINSKOM ŠETALIŠTU

Boje jeseni sve više dolaze do izražaja i ta lepota će trajati dokle god su lišća na granama. Danas su te boje dodatno ulepšali naši najmlaši sugrađani i sportski klubovi.

Šetalište u ulici Srpskih vladara je bilo prelepo. Mali trgovci su izneli svoje igračke, koje po simboličnim cenama žele da unovče, kako bi najčešće odmah na prvom štandu do sebe, novac zamenili za nešto drugo čime će se igrati.

Šetalište je bilo prepuno dece i roditelja koji su sa nestrpljenjem čekali da vide svu ponudu koju su izneli, po tradiciji učenici trećih i četvrtih razreda.

Taman gde se dečija pijaca završavala, započinjali su štandovi koje su izneli sportski klubovi naše opštine, promovišući zdrav život. „Sajam sporta“ se ove godine preselio iz hale na šetalište i to se pokazalo kao pun pogodak organizatora. Lopte različitih dimentija, reketi, šahovske figure i kajaci bili su prilika da naši najmlađi sugrađani i njihovi roditelji vide kako mogu u budućnosti da provode svoje slobodno vreme.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.