14 DOMAĆINSTAVA SA TERITORIJE OPŠTINE APATIN PROIZVODIĆE ELEKTRIČNU ENERGIJU NA SOLARNI POGON 14 DOMAĆINSTAVA SA TERITORIJE OPŠTINE APATIN PROIZVODIĆE ELEKTRIČNU ENERGIJU NA SOLARNI POGON
utorak, 27 septembar 2022 06:33

14 DOMAĆINSTAVA SA TERITORIJE OPŠTINE APATIN PROIZVODIĆE ELEKTRIČNU ENERGIJU NA SOLARNI POGON

Sredstavima koja su delom dobijena od Ministarstva rudarstva i energetike, a delom iz budžeta naše opštine, na osnovu sprovedenog konkursa, finansiraće se ugradnja solarnih panela za proizvodnju električne energije u 14 domaćinstava sa teritorije opštine Apatin.

Trojne ugovore, koje su pored opštine potpisali i izvođači radova, danas su uvelikoj sali SO Apatin potpisali krajnji korisnici čija će domaćinstva po ugradnji panela i priključenju na mrežu EPS-a, postati proizvođači električne energij na solani pogon.

Prisutne je pozdravio zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić i poželeo im što bržu realizaciju započetog projekta istakavši da je naša opština treća u Srbiji koja došla do ove faze kada se potpisuju trojni ugovori.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.