četvrtak, 22 septembar 2022 06:10

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NASTRADALA APATINKA R.V.

U teškoj saobraćajnoj nesreće koja se oko 18 časova dogodila na putu za Ribarevo, život je izgubila Apatinka R.V. (1959).

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je upravlјajući automobilom marke “pežo 207” sletela sa kolovoza u kanal.

Od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.