Do kraja nedelje prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada Prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada
sreda, 03 avgust 2022 06:29

Do kraja nedelje prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada

Polovinom jula opština Apatin je raspisala javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za pripremu potrošne tople vode.

Tekst konkursa i potrebna dokumentacija se nalaze na sajtu opštine Apatin, a više informacija se mogu dobiti putem telefona 772-122 lokal 541 ili lično u zgradi opštine Apatin u kancelariji broj 33.

Konkurs traje do 05.08. te je petak ove nedelje poslednji dan za prijavu na isti.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.