Do kraja nedelje prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada Prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada
sreda, 03 avgust 2022 06:29

Do kraja nedelje prijave na konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije kuća, stanova i zgrada

Polovinom jula opština Apatin je raspisala javni konkurs za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za pripremu potrošne tople vode.

Tekst konkursa i potrebna dokumentacija se nalaze na sajtu opštine Apatin, a više informacija se mogu dobiti putem telefona 772-122 lokal 541 ili lično u zgradi opštine Apatin u kancelariji broj 33.

Konkurs traje do 05.08. te je petak ove nedelje poslednji dan za prijavu na isti.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.