petak, 29 jul 2022 06:27

DOM ZDRAVLJA APATIN NABAVIO NOVO SANITETSKO VOZILO

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo raspisao je konkurs za investiranje i ulaganje u zdravstvenu zaštitu, na osnovu kog je apatinski Dom zdravlja aplicirao za novo sanitetsko vozilo koje će služiti službi hitne pomoći. Sredstva za nabavku su odobrena u maju, a nakon sprovedene nabavke vozilo je stiglo i spremno za upotrebu.

Veoma smo zadovoljni, naša sanitetska vozila dnevno prođu veliki broj kilometara i kao transport i hitna pomoć, te nam novo vozilo jako puno znači. U njemu je najsavremenija oprema, digiralizovano je, odvojene komande transportnog dela od prednjeg, a poseduje i novi aspirator. Novo vozilo pruža bolje uslove za rad zaposlenima u našoj ustanovi, te će kao takvo omogućiti pružanje i bolje zdravstvene usuge ka građanima kojima bude potrebna, poručila je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.