subota, 16 jul 2022 06:43

CRVENI KRST APATIN ODRŽAO PREDAVANJE O BEZBEDNOSTI NA VODI

 

Crveni krst Apatin 15.07.2022. godine u sklopu besplatne škole plivanja, koja se realizuje na bazenima ,,Banje Junaković" u organizaciji Sportskog saveza i opštine Apatin održao je predavanje polaznicima o bezbednosti na vodi. Predavač je bio volonter Crvenog krsta Apatin i licencirani spasilac na vodi prof.Bojan Tomašević. Deca, kao i svi prisutni su imali priliku da nauče kako što bezbednije koristiti stečenu tehniku plivanja i na koji način ne ugrožavajući sebe i druge da koriste vodene potencijale za bezbedno plivanje.

Učesnici su kroz igru memorije pokazali zavidno znanje o ovoj temi, na osnovu čega se moze zaključiti da je akcija bila uspešna. Ovo je drugo po redu predavanje za polaznike škole plivanja.

Crveni krst Apatin 15.07.2022 godine održao je predavanje na temu ,,Prve pomoći" za učesnike 13.Međunarodnog kampa za mlade pod nazivom Sabor 2022. Predavanje je održao Aleksa Rodić uz pomoć volontera Dejane Ristovski i Nemanje Gube. Učesnici su upoznati sa osnovama prve pomoći i najčešćim povredama sa kojima se mogu susresti. Ovom predavanju prisutvovalo je 68 učesnika.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.