četvrtak, 14 jul 2022 10:12

Za vikend u Apatinu deveti Međunarodni turnir u rukometu na pesku

Deveti po redu Međunarodni turnir u rukometu na pesku “Beach Handball Tournament Apatin 2022” biće održan 16. i 17. jula na novoj lokaciji, jezero “Arka” (bivša “Zelena glava”). Na turniru će nastupiti do petnaest seniorskih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, a ove godine će se takmičiti i mlađe kategorije. Svoj dolazak su potvrile seniorske ekipe iz Novog Sada, Beograda, Slavonskog Broda, kao i brojni timovi iz okruženja.

Početak turnira je zakazan za 10 časova, a prvog dana će biti igrani mečevi razigravanja dok je nedelјa, 17. jul rezervisana za polufinala i finala. Ulaz za gledaoce je besplatan.

U subotu, 16. jula na istom mestu će biti održano međunarodno takmičenje u kuvanju paprikaša od divlјači.

Izvor: Radio Dunav

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.