utorak, 14 jun 2022 07:50

POZIV NA RADNU AKCIJU NA SPORTSKIM TERENIMA OSNOVNE ŠKOLE

Osnovna škola "Žarko Zrenjanin" i Sportski savez opštine Apatin organizuju zajedničku radnu akciju bojanja tribina u dvorištu škole sa sportskim terenima, u sredu 15.06.2022. godine od 17.00 do 20.00 časova.

Osnovna škola je kupila sav potreban materijal: drvene fosne, farbu, šmirgl papir, rukavice... te će u dogovoru sa Sprtskim savezom, uz pomoć predstavnika klubova, trenera i sportista, zajedno sa učenicima dobrovoljcima sa sekcija crtanje, slikanje i vajanje, kao i “Čuvara prirode”, zajednčkim snagama i vrednim rukama, ulepšati sve postojeće tribine na otvorenom, koje će biti na rasplaganju učenicima, tj.školi, a takođe i klubovima i gledaocima-navijačima.

Ukoliko želite da nam se pridružite i pomognete u realizaciji ove lepe akcije - dobrodošli ste. Sa sobom ponesite, dobru volju i osmeh, dok će potreban pribor, materijal kao i osveženje biti obezbeđeni, poručuju direktorica OŠ “Žarko Zrenjanin” Apatin Sanja Šijan i sekretar Sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko.

izvor:soapatin.org

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.