utorak, 14 jun 2022 07:49

U Apatinu održana radionica u sklopu projekta “Amazon of Europe”

U sklopu projekta Evropske unije, “Amazing AoE””, u Apatinu je 10. juna održan novi krug radionica, kojima se osmišljava strategija za dalji razvoj “Amazon of Europe” destinacije, a ujedno je održan i trening o odgovornoj zelenoj politici na istom lokalitetu.

Događaj je otvoren uvodnim izlaganjem projektne menadžerke navedenog projekta, Renate Kuruc, o projektima koji se implementiraju u apatinskoj opštini, a imaju veze sa brendom i zajedničkom turističkom destinacijom 5 zemalja – “Amazon of Europe”.

Radionice su bile veoma sadržajne, a vodio ih je predstavnik firme “Resna igra” iz Slovenije. Učesnici radionice bili su predstavnici javnih i privatnih preduzeća, kao i preduzetnici koji pružaju usluge Booking-a, a nalaze se na Booking centru biciklističke rute “Amazon of Europe Bike Trail”

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.