sreda, 01 jun 2022 08:35

CK Apatin održao predavanje o štetnosti duvana učenicima Tehničke škole

Povodom obeležavanja Svetskog dana bez duvanskog dima, 31. maja, Crveni krst Apatin je upriličio predavanje za učenike prvog razreda Tehničke škole sa domom učenika. Predavanje je organizovano u saradnji sa Polivalentnom službom Doma zdravlja Apatin.

Učenicima su predavačice, Jasmina Kljaić i Belinda Opačić, predočile sve opasnosti od konzumiranja duvana, a cilj aktivnosti bio je da se, kako navode organizatori, promoviše zdrav način života. Prisutnima su podeljeni i edukativni flajeri na datu temu.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.