utorak, 31 maj 2022 08:07

Mališani iz Apatina završili učešće na fudbalskom turniru na Zlatiboru

Nakon što su drugog dana turnira Lige šampiona na Zlatiboru, dečaci „Mladosti“ iz Apatina pobedili u baražu ekipu „Seltersa“ iz Mladenovca, rezultatom 5:2, u borbi za plasman u četvrtfinale, ovi sjajni dečaci su ipak poraženi.

Naime, u duelu sa beogradskom Crvenom zvezdom, usled loših vremenskih uslova utakmica je prvobitno prekinuta, pri rezultatu 3:0 za CZ, ali se po njenom nastavku završila ishodom 8:1 za Beograđane.

Opština Apatin uputila je čestitke mališanima na plasmanu u top 16 najboljih ekipa u Srbiji.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.