utorak, 31 maj 2022 08:06

Apatinske mlade odbojkašice ostvarile izuzetne rezultate na turniru u Bačkoj Palanci

U Bačkoj Palanci je proteklog vikenda održan turnir u mini odbojci, na kome su nastupile čak četiri ekipe OK „Apatin“. Takmičili su se u tri od ukupno šest kategorija, a na turniru je bilo preko 50 ekipa i oko 300 učesnica.

Generacija 2012. zauzela je četvrtu poziciju, a 2010. godište osvojilo je bronzu. Devojčice 2007. godišta odnele su ubedljivo prvo mesto.

Medalje i nagrade nagrađenima uručio je prvak Srbije, odbojkaš David Mehić.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.