petak, 27 maj 2022 07:06

U KC Apatin 5. juna „Noć srpskog filma“

U organizaciji Filmskog centra Srbije, u Apatinu će 5. juna biti održana jednodnevna manifestacija „Noć srpskog filma 2022“ i to u Velikoj sali Kulturnog centra. Ova manifestacija organizuje se u preko 40 gradova širom zemlje, a prikazivaće se najgledaniji domaći filmovi u ovoj godini.

U Apatinu će na repertoaru biti: „Nečista krv – greh predaka“, „Južni vetar 2: ubrzanje“ i „Toma“.

Cena ulaznice na svaku od projekcija je 100 dinara.

Cilj manifestacije je promocija filmova iz domaće produkcije, naročito onih podržanih na konkursima Filmskog centra Srbije.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.