petak, 27 maj 2022 07:06

U KC Apatin 5. juna „Noć srpskog filma“

U organizaciji Filmskog centra Srbije, u Apatinu će 5. juna biti održana jednodnevna manifestacija „Noć srpskog filma 2022“ i to u Velikoj sali Kulturnog centra. Ova manifestacija organizuje se u preko 40 gradova širom zemlje, a prikazivaće se najgledaniji domaći filmovi u ovoj godini.

U Apatinu će na repertoaru biti: „Nečista krv – greh predaka“, „Južni vetar 2: ubrzanje“ i „Toma“.

Cena ulaznice na svaku od projekcija je 100 dinara.

Cilj manifestacije je promocija filmova iz domaće produkcije, naročito onih podržanih na konkursima Filmskog centra Srbije.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.