utorak, 24 maj 2022 04:36

Apatinski predstavnici doneli četiri medalje sa SOŠOV-a

Opština Apatin ove godine je imala rekordan broj predstavnika na 9. Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine, održanoj u Zrenjaninu od 19. do 22. maja.

Muška ekipa OŠ „Mladost“ iz Prigrevice donela je kući zlatnu medalju iz rukometa. Milica Zanze, predstavnica OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin u trci na 60 metara osvojila je zlato, a učenici iste škole su za šahovsku igru osvojili srebrnu medalju. Bronza za odbojku otišla je u Gimnaziju i stručnu školu „Nikola Tesla“ Apatin, ženskoj ekipi ove škole.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.