petak, 13 maj 2022 08:45

U APATINU OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN MEDICINSKIH SESTARA

Povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara, zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić, obišao je danas medicinske sestre apatinskog Doma zdravlja.

Đukić se u ime lokalne samouprave, zahvalio našim medicinskim sestrama na predanom radu i posvećenosti svom poslu, uručio im je simbolične poklone i porazgovarao sa njima o tome na koji način Opštinska uprava može da im olakša rad.

Međunarodni dan medicinskih sestara 12. maj obeležava se širom sveta, na godišnjicu rođenja Florens Najtingejl britanske medicinske sestre, začetnice modernog sestrinstva kao priznate profesije.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.