petak, 06 maj 2022 08:03

JKP „Naš dom“ nastavlja sa uređenjem javnih površina

Javno komunalno preduzeće „Naš dom“ Apatin kontinuirano sprovodi sve aktivnosti neophodne kako bi opština Apatin bila čista, uređena i funkcionalna za svoje stanovnike.

U proteklih nekoliko dana, radnici ovog preduzeća izvršili su popravku i montažu mobilijara u Gradskom parku u Apatinu. Osim toga, održavanje travnatih površina sprovodi se svakodnevno. Spram zelene politike koja se izdvaja kao prioritetna na teritoriji apatinske opštine, JKP „Naš dom“ revnosno zaliva sadnice na više lokacija u gradu i mašinski kosi i uređuje zelene površine, a uređene su i cvetne površine u ulici Srpskih vladara, kao i javni prostor koji se nalazi kod Doma zdravlja.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.