petak, 06 maj 2022 08:02

U NEDELJU BESPLATNA PREDTAVA ZA DECU U APATINSKOM DOMU KULTURE

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, u nedelju, 8. maja, sa početkom u 11 sati, biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Na krovu sreće“.

U pitanju je komad pozorišta „Stevan Sremac“ iz Crvenke, u kom igraju najmlađi članovi ovog pozorišta i to: Jovan Lukić, Jovana Lukić, Danilo Jovanović, Iva Abutović, Jovica Jovović i Nina Tomić.

Tekst i režiju potpisuje Zoran Radulović.

Ulaz je slobodan.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.