četvrtak, 28 april 2022 07:38

POČINJE SEZONA VOŽNJI BRODIĆEM I REKREATIVNOG PECANJA

 

Prvog maja počinje sezona vožnje brodićem „Apatinka“. Kako je objavilo JP Putničko pristanište i marina, vožnje će biti organizovane za prvomajske praznike, ali i svih narednih vikenda u tom mesecu. Vožnje će trajati od jednog do dva sata i koštaće, zavisno od rute, između 400 i 550 dinara. Brodić će saobraćati na relacijama do Harčaša, Velikog Limana, Mišvalda, Vagona i Lavača.

Za svaku vožnju neophodno je obaviti i rezervaciju putem telefona ili lično na recepciji marine.

Osim vožnji, počela je i prodaja jednodnevnih i višednevnih dozvola za rekreativni ribolov. Cena jednodnevne dozvole je 1.000, a višednevne 2.000 dinara. Dozvole se mogu kupiti svakodnevno na recepciji marine, gde može da se iznajmi i čamac.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.