ponedeljak, 18 april 2022 07:06

Juče održani ponovljeni izbori u Apatinu

U opštini Apatin, juče su održani ponovljeni predsednički izbori na biračkom mestu broj 12, u Tehničkoj školi.

Aktuelni predsednik Srbije i kandidat ispred Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, osvojio je najviše glasova, odnosno 318 Apatinaca mu je pružilo podršku.

Iza njega su se našli Zdravko Ponoš (23), Miloš Jovanović (11), Milica Đurđević Stamenkovski (10), Boško Obradović (9), Biljana Stojković (5), Branka Stamenković (4) i Miša Vacić (2).

Prema informacijama RIK, od upisanih 956, izašlo je 393 birača.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.