sreda, 13 april 2022 06:51

CK Apatin održao predavanje o borbi protiv trgovine ljudima osnovcima iz Prigrevice i Sonte

Prošlog petka je, u okviru Programa prevencije borbe protiv trgovine ljudima, Crveni krst Apatin organizovao predavanje na ovu temu. Predavanje je bilo namenjeno učenicima osmog razreda iz osnovnih škola iz Prigrevice i Sonte.

Cilj predavanja bio je upoznavanje učenika sa ovim problemom, načinima ulaska u lanac trgovine ljudima, načinima na koje trgovci ljudima vrebaju svoje žrtve, a poseban akcenat stavljen je na mere opreza i zaštite, preventivnog karaktera, u cilju smanjenja rizika od potencijalne pretnje ulaska u lanac trgovine. Posebno su naglašene opasnosti u koje učenici mogu doći prilikom upotrebe interneta i društvenih mreža. Ova predavanja realizovali su vršnjački edukatori, Aleksa Rodić i Dejana Ristovski.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.