utorak, 12 april 2022 06:32

Obnovljen teren za basket u Bloku 112 u Apatinu

Opštini Apatin su, u sklopu projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, na javnom konkursu odobrena sredstva od 1,5 miliona dinara, koja su uložena u teren za basket u Bloku 112.

Dobijenim sredstvima na osnovu projekta „Investiciono održavanje košarkaškog terena na otvorenom”, postavljena je multifunkcionalna sportska podloga, novi zglobni obruč sa mrežicom i tablom, dok je teren dobio nove linije. Podloga za basket je izuzetnog kvaliteta, štiti noge i zglobove sportista usled velike elastičnosti, te smanjuje mogućnost sportskih povreda. Teren takođe poseduje UV zaštitu, omogućava trenutnu drenažu tokom vlažnog vremena, te onemogućava prekomerno klizanje.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.