petak, 01 april 2022 05:50

ANĐEA NIKŠIĆ I DUNJA ŠARAC POBEDNICE TAKMIČENJA „ŠTA ZNAŠ O ZDRAVLJU“

Crveni krst Apatin je 31.03.2022 godine održao je Opštinsko takmičenje ,,Šta znaš o zdravlju''. Na takmičenju su učestvovala deca iz Osnovnih i Srednjih škola sa teritorije opštine Apatin. Pobednik u kategoriji podmlatka je Anđelina Nikšić iz Osnovne škole ,,Ivan Goran Kovačić'', a u kategoriji omladine prvo mesto zauzela je Dunja Šarac iz Gimnazije i stručne škole Nikola Tesla iz Apatina.

Pobednici će 9. aprila učestvovati na Pokrajinskoj smotri ,,Šta znaš o zdravlju'' koja će se održati online preko Formsa i na taj način će predstavljati opštinu Apatin. Crveni krst Vojvodine će obezbediti simbolične nagrade i zahvalnice za sve učesnike.Ovo je tradicionalna aktivnost koju sprovodi Crveni krst.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.