sreda, 30 mart 2022 05:08

POLICIJSKI AUTO SLETEO U KANAL, NEMA POVREĐENIH

Danas oko 18 časova na izlazu iz Svilojeva dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je policijski automobil, marke „škoda“, sletelo u odvodni kanal. Na svu sreću, ni jedan od dvojice policajaca koji su u tom trenutku bili u automobilu nije povređen.

Policijski automobil se kretao iz pravca Svilojeva ka Sonti, žureći na intervenciju. Policajac L.V., koji je bioza volanom je, obilazeći drugi automobil, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i survao se u kanal, neposredno pred mostom.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.