petak, 25 mart 2022 06:20

KOLA HITNE POMOĆI USMRTILA ŽENU

 

M.B. (71) iz Apatina preminula je na licu mesta kada su na nju naletela kola hitne pomoći apatinskog Doma zdravlja.

Ova teška saobraćajna nesreća se dogodila oko 14 časova i 15 minuta u Prigrevačkoj ulici, ispred mašinske škole. Nesrećna žena je, upravljajući elektičnim biciklom, pokušala preći put kada je na nju naletelo vozilo hitne pomoći, koje se u tom momentu kretalo iz pravca banje i kako nezvanično saznajemo prevozilo pacijenta u somborsku bolnicu.

M.B. je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Saobraćaj u Prigrevačkoj ulici je više sati bio zatvoren, a vozila usmeravana na atarske puteve.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.