četvrtak, 17 mart 2022 07:35

U APATINSKOM BIOSKOPU DVA FILMA NA REPERTOARU 21. I 22. MARTA

U ponedeljak, 21. marta, i utorak, 22. marta, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, ljubitelji filma imaće priliku pogledati dva nova filmska ostvarenja.

 LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM

Sadržaj filma: Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić). Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne. Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta. „Leto kada sam naučila da letim”, donosi toplu, vedru i duhovitu priču punu emocija sa najsunčanijeg mesta na Jadranu i adaptacija je istoimene nagrađivane knjige Jasminke Petrović koja je uvrštena u školsku lektiru. Film prvenstveno zanimljiv za osnovce, ali i za sve generacije.

 Cena ulaznice: 350 dinara

Datum prikazivanja:

PONEDELJAK, 21.03.2022. u 16:00 i u 18:00 časova

UTORAK, 22.03.2022. u 16:00 i u 18:00 časova

 

BETMEN

 Sadržaj filma: Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Najnoviji Betmen i najbolji od svih nastavaka će vas ostaviti bez daha.

 Cena ulaznice: 350 dinara

Datum prikazivanja:

PONEDELJAK, 21.03.2022. u 20:00 časova

UTORAK, 22.03.2022. u 20:00 časova

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.