sreda, 16 mart 2022 06:46

U subotu Peti festival kraft piva u Apatinu

Ovog vikenda u Apatinu nas očekuju dva događaja. Dok će ljubitelji narodne muzike na Trgu Nikole Tesle uživati u pesmama Baje Malog Knindže, kod Gajčina u CK PIK-u, uz distorziju gitare, publika će moći da degustira zanatska piva koja su pripremili domaći pivari. Ulaz na oba ova događaja je besplatan.
Festival zanatskog pita u Apatinu organizuje UG Moj Apatin i to po peti put. Na neke pivare smo već navikli jer se od samog početka družimo sa njima, neki su dolazili povremeno, dok će se po prvi put apatinskoj publici predstaviti Two Hoppy Sisters iz Novog Sada.
Ukupno dolazi šest pivara i to Dilemma iz Pančeva, Ravangrad iz Sombora, Vrač iz Odžaka, Beerokrate i pomenuti Two Hoppy Sisters iz Novog Sada, kao i naš Apatinac Berber beer.
Goste će uz degustaciju omiljenih piva zabavljati bendovi Drink or Die i Neprijatelj prelazi zeku, dok će u pauzama za muziku i dobro raspoloženje biti zadužen DJ Smuk.
Šank CK PIK-a će biti otvoren za sva sva druga pića osim piva.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.