sreda, 16 mart 2022 06:45

PREDSTAVA „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“ U PETAK U APATINU

 

Ovo je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje celog organizma.

Izaziva bolove u stomaku od smeha, izaziva veliku količinu suza od smeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smeha.
Ova predstava će Vas naterati da razmislite dobro o sebi i o svetu koji Vas okružuje.

Mi smo generacija koja ne želi vezu...

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu „online“. Čitamo „5 načina kako da znaš da mu se svidjaš“ i „7 načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu.

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak?

Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno Vas nece ostaviti ravnodušnim.

 Petak, 18.mart 2022.godine sa početkom u 19 časova.

Ulaz je slobodan. Vaše besplatne karte možete preuzeti na našoj blagajni u četvrtak od 10 do 13 časova i od 17 do 19 časova, kao i na dan predstave od 17 časova.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.