ponedeljak, 14 mart 2022 07:08

SMRAD I DIM SA DEPONIJE I DALJE GUŠE APATINCE

Smrad i dim sa deponije oseti se u gradu i danas, ceo dan. U ranim popodnevnim satima na deponiji nije bilo ni radnika, ni mehanizacije. Otvoreni plamen se nije video, što ne znači da ga i nema, jer se od dima vidljivost smanjila na desetinu metara na području same deponije i bliže okoline.

Juče su u gašenju požara osim vatrogasaca učestvovali i radnici JKP „Naš dom” koji su peskom zatrpavali zapaljene delove deponije.

JKP je podneo prijavu protiv NN lica za izazivanje požara. Ovo je ko zna koji požar po redu, koji je izbio na deponiji, ali do sada nije procesuiran ni jedan počinilac ovog dela. Uglavnom, požar izazivaju neodgovorni pojedinci koji paljenjem odvajaju bakar i druge metale od električnih instalacija, sakupljajući ih kao sekundarnu sirovinu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.