petak, 11 mart 2022 07:03

KONCERT BAJE MALOG KNINDŽE 19. MARTA NA TRGU NIKOLE TESLE

 

Baja Mali Knindža održaće koncert na Trgu Nikole Tesle u Apatinu u subotu, 19. marta od 20 časova.

Koncert organizuje Zavičajno udruženje Ličana “Nikola Tesla”, uz pomoć Turističke organiuacije Apatin.

-Pošto zbog pandemije virusa KOVID 19 već dve godine ne održavamo tradicionalno “Ličko prelo”, na kome je, inače, redovno nastupao Baja Mali Knindža, odlučili smo da se dugogodišnjim gostima i vernim pratiocima ove manifestacije odužimo njegovim koncertom na otvorenom, kažu u Zavičajnom udruženju Ličana “Nikola Tesla” i pozivaju sugrađane, ali i goste iz drugih mesta, na besplatan koncert koji će se održati iduće subote u centru Apatina.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.