četvrtak, 10 mart 2022 07:15

PROMOCIJA DŽUDOA U OPŠTINI APATIN

Opštinu Apatin posetili su danas proslavljeni džudista i osvajač olimpijske medalje prof. dr Slavko Obadov i predsednik džudo saveza Vojvodine Miroljub Ničić sa saradnicima. Cilj posete je bio promocija i oživljavanje zaboravljenog sporta u Apatinu koji je u drugoj polovini 20. veka imao bogatu tradiciju na ovim prostorima.

Sa predstavnicima lokalne samouprave, razmatrana je strategija o omasovljavanju i promociji džudo sporta koji bi za efekat imalo formiranje sekcije ili džudo kluba.

Opštinu Apatin na ovom sastanku predstavljali su Sekretar sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko i pomoćnica predsednice opštine za obrazovanj i omladinsku politiku Milka Nikšić.

Zainteresovana deca i roditelji naše opštine, do kraja godine mogu da očekuju promotivne aktivnosti koje će podrazumevati i demonstracione treninge, a o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.soapatin.org

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.