petak, 04 mart 2022 07:42

OSMOMARTOVSKI ŠAHOVSKI TURNIR ZA ŽENE, SLEDEĆE NEDELJE U APATINU

 

U utorak 8. marta, Šah klub VELEMAJSTOR obeležiće svetski dan žena 8. mart tradicionalnim šahovskim turnirima „APATINSKA POBEDNICA 2022“ i „Mala šahovska princeza 2022“ na kojima će učestvovati najbolje mlade šahistkinje našeg grada.

Ceremonija svečanog otvaranja turnira održaće se u 17.00 časova u prostorijama Kancelarije za mlade u Apatinu, dok će dodela pehara i medalja najboljim učesnicama turnira biti održana dva sata kasnije.

Šah klub „Velemajstor“ ovim datumom proslavlja i trogodišnjicu svog osnivanja.

izvor:apatrinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.